EuroPhotoHub

Waar een foto meer zegt dan 1000 woorden!

Een rondreis door wonderlijk Thailand

Het is heel erg populair om op reis te gaan naar Azië. Zo is Thailand een geweldige vakantiebestemming. Er is enorm veel te doen en te beleven, van culturele bezienswaardigheden tot culinaire ervaringen. En het beste: de combinatie van al die verschillende belevenissen. In deze blog vertel ik je wat je niet mag missen. Lees je mee?

Tempel van de Dageraad in Bangkok

Heb je weleens gehoord van Wat Arun, ook bekend als de Tempel van de Dageraad? Dit is een prachtige tempel gelegen aan de westkant van de Chao Phraya-rivier in Bangkok. Wanneer je aankomt in Thailand zal je ook wat dagen in Bangkok doorbrengen, naar alle waarschijnlijkheid. De Tempel van de Dageraad is dan iets wat je zeker niet mag overslaan. Je zal versteld staan van dit bijzondere bouwwerk.

Chiang Mai als bestemming

Chiang Mai is de op twee na grootste stad van Thailand en beroemd om de historische bezienswaardigheden. Hier kun je genieten van lokale gerechten en lokale producten en de cultuur van Noord-Thailand verkennen. Lokale gerechten? Jazeker! Deze stad zit vol met prachtige markten waar je de meest bijzondere producten en gerechten kan vinden, geloof me, de ervaring hiervan blijft je nog lang na je bezoek bij.

De Eilanden van Thailand

Thailand heeft veel prachtige eilanden, waaronder Phuket, Koh Samui, Koh Phi Phi en Koh Tao. Hier kun je genieten van de mooie stranden, snorkelen en duiken, en de onderwaterwereld ontdekken. Maar niet alleen dat, ook zijn hier regelmatig feesten en festivals die je kunt bezoeken. Helemaal als jonge backpacker kan dit aantrekkelijk zijn. Vergeet niet dat je voor een reis naar Thailand een visum nodig hebt als je langer dan 30 dagen in het land wilt verblijven. Een visum voor Thailand kan je makkelijk online aanvragen.

De Nachtmarkten van Thailand

Zojuist noemde ik de markten in Chiang Mai al even. Thailand is beroemd om diens levendige en kleurrijke nachtmarkten, waar je alles kunt vinden van kleding en sieraden tot eten en drinken. Je kunt de authentieke Thaise cultuur ervaren en lokale producten kopen. Let goed op wanneer je hier bent, en als je even niet weet wat je het beste kunt kopen, vraag de lokale bevolking dan om advies. De mensen van Thailand zijn enorm vriendelijk.

Thailand heeft iets voor iedereen, dat mag duidelijk zijn. Ben je op langere doorreis en wil je ook andere landen bezoeken? Dan is Indonesië misschien een mooie volgende bestemming. Je kan een visum Indonesië aanvragen bij Visum-legalisatie.nl. Prettige reis gewenst!

Related Posts